Manchester Cityn laitahyökkääjä Jack Grealish myöntää, että hän oli siirtyä viime vuonna Manchester Unitediin.

Grealishista, 26, tuli viime kesänä kaikkien aikojen kallein brittipelaaja, kun City maksoi hänestä Aston Villalle lähes 120 miljoonaa euroa. Siihen mennessä hän oli edustanut yhtä lainapestiä lukuun ottamatta koko uransa Villaa, jota hän myös kipparoi viimeisinä vuosinaan seurassa.

Englannin A-maajoukkueessa 17 kertaa esiintynyt Grealish oli siirtohuhujen kohteena jo kauan ennen kuin hänestä tuli Cityn ennätysostos. Huhut veivät häntä pitkään Manchesteriin toiseen suurseuraan Unitediin, mutta uudeksi osoitteeksi valikoitui lopulta City.

Syksyllä 2020 Grealish solmi Aston Villan kanssa pitkän jatkosopimuksen, kun siirto Unitediin ei toteunutkaan. Diilillä kuitenkin varmistettiin, että jos Villa jonain päivänä luopuisi kapteenistaan, se saisi hänestä merkittävän korvauksen.

– Olin todella lähellä siirtyä [Manchester Unitediin], mutta mitään ei lopulta tapahtunut, kommentoi Grealish Telegraphin haastattelussa.

– Pelasimme kesän harjoituskaudella Unitedia vastaan lauantaina, eikä minun ollut tarkoitus pelata Burtonia vastaan cupissa. Mutta United-pelin jälkeen menin sanomaan Christian Purslow’lle (Villan toimitusjohtaja) ja agentilleni, että jos en lähde, niin teen uuden sopimuksen.

– Menin koirani kanssa harjoituskeskukseen tiistaina aamulla, allekirjoitin jatkosopimuksen ja pelasin myöhemmin samana päivänä [Burtonia vastaan].

– Me sovimme ulosostoklausuulista. Jos joku joukkue maksaisi sen, niin se olisi hyvä tilanne kaikille, koska se tarkoittaisi, että minä olen pelannut uskomattoman kauden ja että, Villa saa sata miljoonaa puntaa.