Jack Harrison on ylistänyt Marcelo Bielsan vaikutusta hänen kehitykseensä suoritettuaan pysyvän siirron Manchester Citystä Leeds Unitediin perjantai-iltana.

Vietettyään edelliset kolme kautta Elland Roadilla lainalla, siirtyi Harrison viimein pysyvällä sopimuksella Leedsin kirjoille. Leeds maksoi 24-vuotiaasta laitahyökkääjästä 13 miljoonaa euroa ja tuore sopimus on pituudeltaan kolmivuotinen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Leeds United

@LUFC
✍️ #LUFC is delighted to announce the permanent signing of Jack Harrison from Manchester City

Harrison pelasi viime kaudella 36 ottelua Valioliigassa. Häneltä jäi välistä ainoastaan ottelut isäntäseura Man Cityä vastaan. Harrison maalasi sesongin aikana kahdeksan kertaa ja antoi myös kahdeksan maalisyöttöä, kun Bielsan miehistö sijoittui sarjataulukossa yhdeksänneksi.

[readmore from=Leeds]

– Olen kiitollinen kaikesta saamastani peliajasta. Pelaajana se on kaikki mitä haluat, koska se on paras tapa kehittää ja parantaa itseäsi, kertoi Harrison Leedsin verkkosivuilla.

– Peliajan lisäksi Marcelon ainutlaatuisen metodologian alaisuudessa työskenteleminen auttaa todella hioutumaan pelin tiettyihin yksityiskohtiin, joita ei näe missään muualla.

– Hän vaatii parasta, ja jos et anna sitä, hän kertoo siitä sinulle, joten on hienoa olla siinä ympäristössä. Se voi olla ajoittain stressaavaa, mutta tiedät, että se on hyväksi sinulle pelaajana.