Sheffield Unitedilta todellinen yllätyshankinta – sai ex-seurassaan kannattajien vihat niskaansa: ”Näissä asioissa on aina kaksi osapuolta”

© Kuva: Getty Images

Sheffield United on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 28-vuotiaan Jack Rodwellin kanssa. Rodwell oli syyskauden ilman seuraa. Sopimukseen kuuluu myös optio jatkosta. Siirto vahvistettiin perjantai-iltapäivällä.

Rodwell pelasi viime kaudella Mestaruussarjaa Blackburnissa. Sitä ennen mies edusti Sunderlandia, mutta ei käytännössä pelannut joukkueessa lainkaan. Rodwell nosti tuntuvaa palkkaa, mutta ei ollut joukkueen mukana päivittäisessä toiminnassa, koska halusi siirtyä muualle.

Rodwell oli nuorena todellinen superlupaus, josta odotettiin Englannin uutta tähtipelaajaa. Ura on kuitenkin ollut vahvassa laskusuunnassa viimeiset vuodet. Nyt Sheffield United tarjoaa Rodwellille mahdollisuuden palata Valioliigaan.

– Toivottavasti voimme käynnistää hänen uransa uudelleen, Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder kommentoi Sky Sportsin mukaan.

Keskikentän keskustassa viihtyvä Rodwell yhdistettiin lokakuussa vahvasti Serie A -seura AS Romaan, mutta sopimusta ei lopulta kuitenkaan syntynyt.

Wilder asettui puolustamaan Rodwellia, joka sai Sunderlandissa kannattajien vihat niskaansa.

– Hänellä ei ole mitään asenneongelmia. Koillisessa on ehkä seura (Sunderland), jonka kannattajat antavat paljon kuraa Jack Rodwellille. Näissä asioissa on muuten aina kaksi osapuolta. Enkä ole näiden ”kärpänen katossa” -dokumenttien fani. Niissä aina etsitään pahista.

– Minun näkökulmastani se on historiaa ja Jack täyttää kaikki ne kohdat, jotka halusin täytettävän. Hän pystyy pelaamaan usealla pelipaikalla ja toivottavasti saamme hänet lentoon, ja Jack saa itse itsensä lentoon, Wilder kommentoi.

Muokattu 3.1. klo 14.47: Lisätty seuran vahvistus siirrolle.