26-vuotias keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on kärsinyt uransa aikana niin monista loukkaantumisista – vakavistakin – että keskustelupalstoilla miehen nimen yhteyteen on liitetty pilkkanimi ”Wheelchair”, ”pyörätuoli”. Tällä kaudella Wilshere sai kuitenkin pysyä pitkästä aikaa terveenä, ja hän pelasikin Arenalin paidassa lopulta peräti 40 ottelua.

Wilsheren kausi sujui varsin mallikkaasti, mutta mies sai silti pettyä, sillä aivan Englannin MM-joukkueeseen asti näytöt eivät riittäneet. Arsenalin tarjoamia jatkosopimusehdotuksia Wilshere ei ole hyväksynyt, joten kesällä edessä saattaa olla seuranvaihto – ilman Arsenalille maksettavaa siirtokorvausta. Arsenal esittää tiettävästi Wilsherelle palkanalennusta.

Nyt yhdeksi mahdolliseksi uudeksi seuraksi ehdotetaan varsin yllättäen Ligue 1:n suurseura Paris Saint-Germainia. Arvostetun ranskalaislehti L’Equipen mukaan Wilsheren agentti on tarjonnut suojattiaan PSG:lle.

PSG nimitti äskettäin uudeksi valmentajakseen saksalaisen Thomas Tuchelin. Seuran urheilujohtaja Antero Henrique aikoo keskustella lähipäivien aikana Tuchelin kanssa Wilsheren hankinnasta. L’Equipe pitää siirtoa kuitenkin epätodennäköisenä.

TalkSPORT -sivusto kertoo lisäksi ainakin myös Evertoniin, Valioliigaan nousseen Wolverhamptonin ja La Liga -seura Real Betisin olevan Wilsherestä kiinnostuneen.