Cesc Fàbregas säälii Jack Wilsheren kohtaloa: ”Olisi voinut menestyä Real Madridissa tai Barcelonassa”

© Kuva: Getty Images

Cesc Fàbregasin mielestä Jack Wilsherellä olisi ollut potentiaalia menestyä Real Madridissa tai Barcelonassa. 28-vuotias Wilshere oli uransa alussa Arsenalin suurimpia lupauksia.

Wilshere debytoi Arsenalissa vuonna 2008 ollessaan vasta 16-vuotias. Englantilainen pelasi kolme vuotta Fàbregasin rinnalla Tykkimiesten keskikentällä, ennen espanjalaisen siirtoa takaisin Barcelonaan.

Fàbregasin mielestä Wilsherellä oli potentiaalia kasvaa legendaksi Englannissa, jos loukkaantumiset eivät olisi tulleet kuvaan.

– Jack oli valtava lahjakkuus. Yksi lahjakkaimmista pelaajista, jonka kanssa olen pelannut, Fàbregas kertoi Daily Mailille.

– Hän oli vain 16-vuotias, kun hän tuli harjoittelemaan kanssamme. Olin vaikuttunut, kuinka hyvä, vahva ja terävä tämä kaveri oli. Se mitä hänelle tapahtui oli suuri sääli.

– Olen pahoillani hänen puolestaan, koska hänestä olisi voinut tulla suuri legenda englantilaisessa jalkapallossa.

– Me puhumme aina siitä, kuinka brittipelaajat sopeutuisivat Euroopan huippuseuroihin. Minä uskoin aina Jackin olevan yksi niistä harvoista briteistä, joka olisi voinut menestyä Real Madridissa tai Barcelonassa.

Wilshere on tällä hetkellä ilman seuraa purettuaan sopimuksensa West Hamin kanssa yhteisymmärryksessä. Entinen Englannin maajoukkuepelaaja on esiintynyt urallaan 182 valioliigaottelussa.