Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt keskikenttäpelaaja pohtii jo uransa lopettamista

© Kuva: Getty Images

Entinen Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere, 29, on tällä hetkellä ilman seuraa. Lukuisista loukkaantumisista uransa aikana kärsinyt Wilshere on ollut ilman seuraa toukokuusta lähtien, kun hänen sopimuksensa Bournemouthin kanssa päättyi.

Wilshere on harjoitellut viime aikoina Arsenalin mukana, mutta hän on myös tehnyt samalla valmennushommia seuran alle 23-vuotiaiden joukkueen kanssa. Hän myöntää, että ajatus uran lopettamisesta on jo käynyt mielessä.

– Minun pitää miettiä sitä [viitaten uran lopettamiseen]. Siksi olen tehnyt jo valmennushommia. En ole tehnyt sitä vielä paljon, mutta olen kiitollinen mahdollisuudesta, Wilshere totesi BBC Sportille.

– Olen sataprosenttisen varma, että pystyn pelaamaan vielä. En välitä, mitä muut sanovat tai kirjoittavat sosiaalisessa mediassa. Olen rehellinen. Jos tietäisin etten pysty pelaamaan, niin olen ensimmäinen joka sanoo, että nyt pitää tehdä jotain muuta, hän jatkoi.

Arsenalissa suurimman osan urastaan pelannut keskikenttäpelaaja on edustanut myös Bournemouthia sekä West Hamia. Englannin maajoukkueessa Wilshere on esiintynyt uransa aikana 34 kertaa. Valioliigaotteluita miehelle on kertynyt 182.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!