Valioliiga ei jatku vielä ainakaan moneen viikkoon, mutta jalkapallon ystäviä hemmotellaan silti tänään.

Manchester Unitedin on sanottu olevan siirtomarkkinoilla vahvasti Jadon Sanchon perässä. Tänään Sancho on nähtävillä tv:ssä, kun Borussia Dortmund kohtaa Bayern Münchenin Saksan Bundesliigan huippukamppailussa.

20-vuotias Watfordin ja Manchester Cityn kasvatti Sancho on tällä kaudella pelannut 37 ottelua ja iskenyt tehot 17+20. Hän on noussut yhdeksi halutuimmista pelaajista. Koronaviruksen aiheuttaman pelitauon jälkeen Sancho on tosin saanut aiempaa vähemmän vastuuta. Syyksi on sanottu liikakiloja, joita nuorukainen on tauon aikana vyötärölleen kerännyt.

Dortmund haluaa tiettävästi Sanchosta vähintään 100 miljoonaa puntaa. Tässä vaiheessa on epäselvää, pystyykö koronaviruksen runtelema United maksamaan tänä kesänä moisia summia.

Illan ottelussa on nähtävillä toinenkin Unitedin – ja monen muun suurseuran – himoitsema Erling Braut Håland. 19-vuotias norjalaishyökkääjä siirtyi tammikuussa Unitedin sijaan Dortmundiin ja on välittömästi ottanut avauksen paikan itselleen. Kymmenessä Bundesliigan ottelussa Håland on tehnyt peräti kymmenen maalia ja syöttänyt kolme.

Dortmundin ja Bayern Münchenin välinen ottelu pelataan tänään tiistainan kello 19.30 Suomen aikaa. Viasat ja Viaplay näyttävät ottelun.

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk!

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.