Jadon Sancho on yksi seuraavan siirtoikkunan tavoitelluimpia pelaajia. Borussia Dortmund on luottavainen tällä hetkellä siihen, että 20-vuotias englantilaislaituri pysyy seurassa, mutta Sky Sportsin saamien tietojen mukaan siirtoa pidetään yhä mahdollisena.

Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc kertoi viime viikolla olevansa luottavainen Sanchon suhteen. Koronaviruksen aiheuttama taloudellinen epävarmuus auttaa tässä tilanteessa Dortmundia.

– Tällä hetkellä yksikään seura ei ota riskejä taloudellisesti merkittävien siirtojen suhteen. Edes englantilaisseurat eivät ota sitä riskiä. En halua, enkä voi ajatella tai ennustaa liian kauas, sillä asiat muuttuvat päivittäin. Katsotaan, mitä tapahtuu, Zorc sanoi Sport1:lle.

Tilanne on kuitenkin kaikkea muuta kuin rauhallinen, jos on uskominen Sky Sportsin lähdettä, jolla on läheiset suhteet pelaajaan. Sancho ei ole lähteen mukaan tekemässä uutta jatkosopimusta Dortmundin kanssa, vaikka seura on tarjoamassa pelaajalleen rahakasta kontrahtia. Sanchon nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022.

Manchester United on lehtitietojen mukaan jo neuvotellut Sanchon kanssa. Tämä toki rikkoo sääntöjä, joiden mukaan pelaajan kanssa ei saisi neuvotella ilman seuran lupaa. Kyseinen sääntö on nykyjalkapallossa kokenut melkoisen rapautumisen.

Huomionarvoista Sanchon mahdollisessa siirrossa on se, että Manchester Cityllä on mahdollisuus vielä sotkea Unitedin siirtosuunnitelmat. Sancho on Cityn vanha pelaaja, ja seuralla on takaisinosto-oikeus häneen, jonka lisäksi seura voi vastata jokaiseen tarjoukseen, mitä Dortmund pelaajasta saa. Joka tapauksessa City saa Sanchon seuraavasta siirrosta 15 prosenttia.