Manchester Unitedin himoitsema laitahyökkääjä Jadon Sancho jää ensi kaudeksi Borussia Dortmundiin, sanoo saksalaisseuran urheilutoimenjohtaja Michael Zorc.

Zorc kertoi toimittajille Dortmundin harjoitusleirillä Sveitsissä, että päätös on ”lopullinen”. Dortmund antoi aiemmin ymmärtää, että se haluaisi mahdollisen siirron toteutuvan jo ennen joukkueen lähtöä Sveitsiin, jotta seuralla olisi riittävästi aikaa hankkia korvaaja englantilaisnuorukaiselle. Sancho, 20, on matkustanut Dortmundin mukana harjoitusleirille.

– Me suunnittelemme pitävämme Jadon Sanchon joukkueessamme tällä kaudella, tämä on lopullinen päätös. Tämä vastannee kaikkiin kysymyksiin.

Lisäksi Zorc paljasti, että Dortmund nosti viime kesänä Sanchon palkkaa ja pidensi hänen sopimustaan vuodella. Näin ollen Sanchon nykyinen diili ulottaa kesään 2023, vaikka sen luultiin päättyvän jo kahden vuoden päästä.

Englannin A-maajoukkueessa 11 ottelua pelannut Sancho on Manchester Unitedin ykköstavoite tämän kesän siirtoikkunassa. Unitedin ja Dortmundin väliset neuvottelut ovat kuitenkin lehtitietojen mukaan ajautuneet umpikujaan, sillä saksalaisseura ei ole joustanut 120 miljoonan euron hintapyynnössään.

Unitedin mielestä Dortmundin vaatimukset ovat kohtuuttomia ottaen huomioon koronaviruspandemian taloudelliset. Manchesterilaisseura on tiettävästi valmis vetäytymään neuvotteluista, jos yhteisymmärrystä ei löydy.

The Independentin mukaan Sanchon olisi vaadittava Dortmundilta siirtoa, jos hän haluaa vaihtaa maisemaa, mutta hänen edustajansa eivät halua riskeerata hyviä välejään saksalaisseuran kanssa.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙️ Michael Zorc presser:

"We plan on having Jadon Sancho in our team this season, the decision is final. I think that answers all our questions."