21-vuotias Englannin maajoukkueen runkopelaaja Jadon Sancho on hyvin lähellä paluuta kotimaahansa saksalaisesta Borussia Dortmundista. Saksalaislehti Sport1 kertoo, että Sancho on jo päässyt sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista hänet pitkään halunneen Manchester Unitedin kanssa.

Sanchon sopimus Dortmundin kanssa ulottuu vuoteen 2023 saakka, mutta hänen on jo pitkään uumoiltu olevan siirtymässä muualle. Lehden mukaan pelaajan lähipiiri pitää edessä olevaa siirtoa jo käytännössä varmana.

Sport1 kertoo, että Manchester United ja Sancho olisivat sopineet henkilökohtaisista ehdoista hyvin pitkälti jo viime kesänä, kun United tavoitteli laitahyökkääjää ensimmäisen kerran. Niin merkittävästi asiat eivät ole muuttuneet, että sopimusta pitäisi nyt neuvotella uusiksi.

Virallista tarjousta Manchester United ei ole kuitenkaan Dortmundille siirrosta vielä tehnyt. Dortmundin kerrotaan pyytävän Sanchosta noin 90 miljoonan euron siirtokorvausta.

Sancho siirtyi Dortmundiin kesällä 2017 Manchester Cityn junioreista. Hän on tehnyt Dortmundille 137 kilpailullisessa ottelussa 50 maalia. Maalisyöttöjä hän on antanut 64.

[readmore from=Jadon-Sancho]

Manchester City sai Sanchosta neljä vuotta sitten kahdeksan miljoonan euron siirtokorvauksen. Samalla City pidätti itsellään oikeuden 15 prosentin osuuteen seuraavasta siirtokorvauksesta. Jos United siis maksaisi Sanchosta 90 miljoonaa euroa, menisi summasta 13,5 miljoonaa Manchester Citylle.

Bild kertoi toukokuun puolivälissä, että Manchester United pyrkii saamaan Sanchon siirron maaliin ennen EM-kisojen alkamista 11.6.