Ole Gunnar Solskjær on tyytyväinen Manchester Unitedin saatua Jadon Sanchon siirron seuraan viimein valmiiksi.

21-vuotias Englannin maajoukkuehyökkääjä siirtyi tällä viikolla vihdoin Borussia Dortmundista Red Devils -paitaan noin 85 miljoonalla eurolla.

United yritti saada Sanchon jo viime kesänä, mutta ei onnistunut vielä silloin. Solskjær uskoo siirron olleen näyte Unitedin iskukyvystä siirtoikkunassa.

– Tämä oli meille valtava siirto. Olimme seuranneet häntä pitkään. Emme onnistuneet viime kesänä, mutta päätimme Jadonin olevan meille oikea vaihtoehto, Solskjær kommentoi lehdistölle Unitedin lauatain Queens Park Rangersia vastaan pelatun harjoitusottelun jälkeen.

[readmore from=Jadon-Sancho]

– Hän on hyökkääjä, jolta löytyy luovuutta, taipuvuutta ja yksilötaitoja. Tämä siirto osoitti kannattajille, että me olemme tosissamme. Toivomme saaneemme yhden Englannin parhaista hyökkääjistä seuraavaksi 10-12 vuodeksi. Meillä on jo ennestään Marcus Rashford, joka on 23 vuotias sekä nuori Mason Greenwood.

– Meillä on englantilainen runko ja siihen lisätään vielä Edinson Cavanin, Anthony Martialin ja Bruno Fernandesin tuoma kokemus. Jesse Lingardkin on palannut takaisin (lainalta West Hamista), joten hyökkäyksemme näyttää todella hyvältä.

Lähde: Sky Sports