Ranskan maajoukkuevalmentaja Didier Deschamps julkisti torstai-iltana joukkueensa MM-kisoihin. Valioliigapelaajien tilanteita ajatellen ryhmä on mielenkiintoinen.

Equipe de France ⭐⭐

@equipedefrance
Notre équipe pour la Coupe du Monde 👊🇫🇷 #FiersdetreBleus #ListeDes23

Mukaan eivät mahtuneet esimerkiksi Arsenalin Alexandre Lacazette ja Man Unitedin Anthony Martial. Sen sijaan Chelseaan tammikuussa siirtynyt Olivier Giroud on nähtävästi saanut riittävästi peliaikaa maailmanmestaruutta tavoittelemaan lähteäkseen.

Samalla nimettiin myös stanby-lista, jolta mukaan saatta nousta nimiä, esimerkiksi loukkaantumistapauksissa.

Equipe de France ⭐⭐

@equipedefrance

Equipe de France ⭐⭐

@equipedefrance
Notre équipe pour la Coupe du Monde 👊🇫🇷 #FiersdetreBleus #ListeDes23
Suppléants :
- W. Ben Yedder
- K. Coman
- B. Costil
- M. Debuchy
- L. Digne
- A. Lacazette
- A. Martial
- A. Rabiot
- M. Sakho
- M. Sissoko
- K. Zouma

Varamieslistalta löytyy Valioliigaa seuraaville tutuista nimistä muiden muassa puolustaja Mathieu Debuchy, jonka ura kotimaan liigassa on uudessa nousussa. Entisen Arsenal- ja Newcastle -pelurin mukana olo tällä listalla on kenties tälle itselleen positiivinen uutinen. Samoin ei varmasti ajattele Paris Saint-Germainin keskikenttämies Adrien Rabiot – 23-vuotiaan varsinaiseen joukkueeseen mahtumiseen luotti ennalta moni.

Tottenham-vahti Hugo Lloris on odotetusti mukana, samoin kuin Chelsean keskikentän voimanpesä N’Golo Kanté. Pahan loukkaantumisen vuoksi vasta aivan liigakauden loppumetreillä Man Cityn joukkueen mukaan takaisin ehtinyt Benjamin Mendy on rikkonaisen kautensa vuoksi jossain määrin yllättävä tapaus Deschampsin listalla.