Tunisia nousi asettamaan Englannin ahdinkoon eilisillan ottelussa, saatuaan rangaistuspotkun sen 35. minuutilla. Pallon iski alakulmaan Ferjani Sassi, tilaisuuden puolestaan tarjoili Kyle Walker.

Entinen Tottenham-puolustaja, nykyään hallitsevaa mestaria Man Cityä edustava Walker huitaisi kädellään boksissa Fakhreddine Ben Youssefia, mikä johti pallon viemiseen täplälle. Entinen huippumaalivahti Peter Schmeichel olisi tuominnut Walkerille lisäksi punaisen kortin.

– Selvä rankkari, siitä ei ole kysymystäkään. Hän itse asiassa lyö Ben Youssefia, ja on hyvin, hyvin onnekas selvittyään vain keltaisella kortilla. Sääntöjen mukaan kyynärpäällä lyömisestä pitäisi tulla ulosajetuksi.

Englanti tuhlaili paikkojaan ottelussa sekä ennen että jälkeen rangaistuspotkun, mutta voitti lopulta Harry Kanen 80. minuutin välein iskemillä maaleilla 2-1. Shcmeichel on tyytyväinen joukkueen puolesta.

– Olen iloinen, että he lopulta ottivat voiton. Muuten seuraavista päivistä olisi tullut heille hirveitä, englantilainen media olisi ristiinnaulinnut koko porukan.

Täysin kuin koira veräjästä ryhmän ei tanskalaisen mielestä nytkään pitäisi päästä.

– Toinen jakso oli kamala. Silloin nähty pelaaminen ei lupaa hyvää tuleviin otteluihin. Avauspuolikkaalla varsinkin Jesse Lingardin olisi pitänyt tehdä neljä maalia tilanteistaan.

Lähde: Sky Sports