Leicesterin keskikenttäpelaaja James Maddison sortui typerään temppuun Valioliigan lauantain vierasottelussa Brightonia vastaan.

Maddison sai avausjaksolla parin minuutin sisällä kaksi keltaista korttia, joista jälkimmäinen tuli 28. minuutilla tökeröstä sukelluksesta rangaistusalueella.

– Pyydän kaikilta anteeksi sitä, mitä tänään tapahtui. Kukaan ei halua nähdä sukeltamista kauniissa lajissamme, Maddison kommentoi Instagramissa.

– Odotin kontaktia, jota ei koskaan tullut, mutta se ei ole mikään selitys. Se on virhe, josta opin. Pojat osoittivat fantastista taisteluhenkeä ja päättäväisyyttä, jotta pääsimme takaisin peliin. Menemme kotiin enemmän kuin ansaitun pisteen kanssa.

Yli tunnin ajan vajaalla pelannut Leicester nousi lopulta tasapeliin, kun Jamie Vardy laukoi rangaistuspotkunsa sisään 79. minuutilla. Brighton johti ottelua pitkänä Glenn Murrayn 15. minuutin osumalla.

– Se on neljäs ulosajomme alkukauden aikana, mikä on paljon. Ehkä välillä se ei ole meiltä normaalia, mutta välillä teemme huonoja ratkaisuja, Leicesterin manageri Claude Puel sanoi Sky Sportsin mukaan.

– En tiedä, oliko se tänään huono ratkaisu, mutta meidän on korjattava tämä asia ja pysyttävä rauhallisina. Meidän on selviydyttävä peleistä ilman sitä, että laitamme itsemme vaikeaan tilanteeseen.