Leicesterin manageri Brendan Rodgers ihailee keskikenttäpelaajansa James Maddisonin ammattimaisuutta jokapäiväisessä tekemissä. Rodgers odotti innolla Maddisonin, 23, kanssa työskentelyä, kun hän saapui seuraan kesällä 2018 Norwichista.

Keskikenttäpelaaja debytoi Englannin maajoukkueessa viime vuoden marraskuussa. Kuluvalla valioliigakaudella mies ehti pelata 28 ottelua, ennen kuin koronavirus keskeytti kauden. Näissä Maddison iski kuusi maalia ja syötti kolme osumaa.

– Hänellä [viitaten Maddisoniin] on itseluottamusta. Hän on loistava poika, ja hänellä on ison pelaajan persoonallisuus. Odotin todella paljon hänen kanssaan työskentelyä. Olen nähnyt hänen kehittymisensä nuoresta asti, Rodgers totesi Sky Sportsin haastattelussa.

– Hän rakastaa jalkapalloa. Hän ajattelee peliä, hän katsoo pelejä. Hän vain rakastaa sitä ja haluaa kehittyä koko ajan paremmaksi. Hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä, ja nähdä hänen kehittyvän, Rodgers jatkoi.

– Hän on todellinen ammattilainen. Hän valmistaa itsensä huolellisesti joka päivä. Hänen intoaan ja mieltään ei pidä pilata. Persoonallisuutta ja yksilötaitoa ei pidä hävittää, koska se tuo joukkueeseen paljon lisää, pohjoisirlantilaismanageri päätti.

Maddison on ollut jo pidemmän aikaa suurseurojen kiikarissa. Brittimedian mukaan Manchester United on tällä hetkellä eniten kiinnostunut keskikenttäpelaajan palveluksista.