Huhut siitä, että Arsenal piirittäisi Leicesterin pelintekijä James Maddisonia, ovat kiertäneet jo kuukausikaupalla. Tänään siirtosuunnitelmasta uutisoi myös The Guardian.

Arvostetun lehden mukaan niin Arsenal, Leicester, kuin Maddison itse ovat siirron kannalla – kyse on vain siitä miten paljon maksuliikennettä Pohjois-Lontoosta saadaan Itä-Midlandsiin aikaiseksi.

Arsenal on tähän mennessä käyttänyt kesän siirtoikkunassa 73 miljoonaa puntaa (yli 85 miljoonaa euroa), eikä seura varsinaisesti kieriskele rahassa. Leicesterin puolestaan uskotaan haluavan 24-vuotiaasta englantilaisesta jopa 60 miljoonaa puntaa (70 miljoonaa euroa).

Tiistain huhuissa on kerrottu, että Arsenal olisi tarjoamassa Leicesterille kaupantekijäisiksi yhtä pelaajaansa. Onnistuupa tämä tai ei, seuran on Maddison saadakseen pystyttävä myymään yksi tai useampia kirjoillaan olevista. Tiistaina näytti varmistuneen myös, että yksi mahdollisista myytävistä ei ole Granit Xhaka; sveitsiläisen kerrotiin allekirjoittaneen neljän vuoden jatkosopimuksen.

Sensaatiomaisen valioliigamestaruuskautensa jälkeen Leicester on tehnyt tukun varsin tuottoisia kauppoja pelaajillaan; Ben Chilwell ja N’Golo Kanté Chelseaan, Riyad Mahrez Manchester Cityyn, Harry Maguire Manchester Unitediin.