Aston Villa on The Athleticin mukaan tehnyt 25 miljoonan punnan, eli lähes 30 miljoonan euron tarjouksen Southamptonin keskikenttäpelaajasta, vaparispesialisti James Ward-Prowsesta. Saints torjui ehdotuksen, mutta birminghamilaisten odotetaan jatkavan naarausta.

Villa pyrki aiemmin lähestymään kasvattajaseuransa Arsenalin kanssa sittemmin jatkosopimuksen tehnyttä Emile Smith Rowea, jonka pelipaikka ei ole kaukana Ward-Prowsen vastaavasta. Jo hyvissä ajoin kesällä seura nappasi Teemu Pukin aisaparina tutuksi tulleen Emiliano Buendian, hänkin keskikenttäpelaaja.

Dean Smithin ryhmä on toki ollut vahvistumaan päin jo pitkään, eikä mainittujen kaltaisten pelaajien tutkailu ole eteenpäin pyrkivältä seuralta mitenkään poikkeuksellista. Samaan aikaan jokainen mainituista pelaajista sopii siihen näkymään, että Villa on menettämässä talismaaninsa, Jack Grealishin. Aiemmin perjantaina kuultiin tietoja Manchester Cityn englantilaishuipusta tekemästä, massiivisesta tarjouksesta.

Yksi pelaaja ei tunnetusti tee joukkuetta, mutta Grealishin tasoinen yksilö saattaa kantaa sellaista vaikeina aikoina. Mikäli Aston Villa kuitenkin saa 25-vuotiaasta huhutut 100 miljoonaa puntaa, voi se huoletta korottaa tarjoustaan myös Ward-Prowsesta vielä melkoisesti.