Englannin A-maajoukkueella on käsissään useita potentiaalisia ja huipputasonsa todistaneita puolustajia.

Trent Alexander-Arnold on yksi maailman parhaista pelipaikallaan oikeana laitapuolustajana.

Maailman kalleimpana puolustajana tunnettu Harry Maguire on pelannut vakuuttavalla tasolla jo usean kauden ajan, ja Liverpoolin Joe Gomez kuului Jürgen Kloppin nimeämään avauskokoonpanoon usean kuukauden ajan ennen koronaviruspandemiaa.

Liverpool-ikoni Jamie Carragherin mukaan Englannin A-maajoukkue tulee hyötymään Gomezin ja Alexander-Arnoldin yhteistyöstä vielä vuosikausien ajan.

– Mielestäni Englanti voi luottaa ja hyötyä Liverpool-kaksikon yhteistyöstä oikealla puolella vielä pitkään. Ei ole helppo saavuttaa maajoukkuetasolla- ja otteluissa samanlaista ymmärrystä toisen pelaajan kanssa kuin seurajoukkueessa.

– Gomez ja Trent voivat olla maajoukkueen avauskokoonpanossa seuraavat 7-8 vuotta. Tiedämme, miten hyviä pelaajia he ovat. Trent on loistava ylöspäin pelaamisessa ja Joe on pallon kanssa todella hyvä, Carragher totesi Sky Sportsille.

Carragher kehui myös Maguirea. Maguire siirtyi viime elokuussa noin 87 miljoonalla eurolla Leicesteristä Manchester Unitediin.

– Hän on Englannin oma Virgil van Dijk. Maguire on suuri ja vahva toppari ja hän on ykkösvalinta maajoukkueen toppariksi.