Valioliigan maalipörssin kärkinimi Jamie Vardy heilutti verkkoja jälleen keskiviikkona, kun hänen edustamansa Leicester voitti Watfordin kotonaan 2-0.

Vardy, 32, pisti pallon 55. minuutillta pilkusta sisään ja kasvatti maalisaldonsa Valioliigassa 14:ään. Kyseessä oli jo seitsemäs peräkkäinen sarjapeli, jossa hän onnistui maalinteossa, sekä Leicesterin seitsemäs peräkkäinen voitto Valioliigassa. Leicester on vain kerran aikaisemmin kyennyt pääsarjatasolla vastaavaan putkeen, joulukuun 1962 ja maaliskuun 1963 välillä.

Kun Leicester voitti viimeksi Valioliigan mestaruuden, kaudella 2015-16, Vardy teki maalin 11 ottelussa peräkkäin ja vei siten maaliputkiennätyksen Ruud van Nistelrooylta. Jos Vardy jatkaa maalitehtailuaan, hänellä on mahdollisuus sivuta omaa ennätystään tapaninpäivänä Liverpoolia vastaan. Ennätys menisi rikki 28. joulukuuta West Hamia vastaan.

Leicesterin manageri Brendan Rodgers ei usko, että hänen tähtihyökkääjänsä pähkäilee tällä hetkellä minkäänlaisia ennätyksiä.

– Veikkaan, että hän keskittyy vain seuraavaan peliin, kommentoi Rodgers FourFourTwon mukaan.

– Minä en välitä siitä, kuka tekee maalit, kunhan voitamme ja pelaamme hyvin. Mutta Jamie on todellinen talismaani ja fantastinen hyökkääjä.

– Jamie miettii samaa kuin me muutkin, eli seuraavaa peliä. Me käymme tätä läpi seuraavan parin päivän ajan, mutta sitten keskitymme sunnuntain otteluun Aston Villaa vastaan.