Watford-manageri nosti esille FA Cup -ryöpytyksen ratkaisevan käänteen: ”Siitä olisi pitänyt tehdä”

© Kuva: Getty Images

Manchester City päihitti Watfordin peräti 6-0 FA Cupin finaalissa lauantai-iltana. (Otteluraportti)

Raheem Sterling, Gabriel Jesus, David Silva ja Kevin de Bruyne vastasivat ottelun maaleista, kun Pep Guardiolan miehistö marssi helpon oloisesti kauden kolmanteen mestaruuteensa.

Watford-manageri Javi Gracian mukaan ottelu olisi voinut päättyä ihan toisin, jos hänen joukkueensa olisi hyödyntänyt ensimmäisen maalipaikkansa paremmin.

Watford vastasi finaalin ensimmäisestä vaarallisesta maalipaikasta, kun Gerard Deulofeu pelasi Roberto Pereyran läpiajoon 10 minuutin kohdalla. Ederson tuli maaliltaan kuitenkin erinomaisesti vastaan ja torjui argentiinalaisen laukauksen.

Manchester City avasi maalihanat vain muutamia minuutteja myöhemmin David Silvan osumalla, eikä koskaan katsonut taaksensa.

– Hyvin raskas tappio ja lopputulos. Olemme hävinneet, City oli meitä paljon parempi, mutta ottelussa oli erilaisia hetkiä, Gracia kertoi.

– Aloitimme pelin hyvin, loimme meidän parhaimman maalipaikan Roberto Pereyralle 10 minuutin jälkeen, mutta siitä olisi pitänyt tehdä, jos olisimme halunneet pitää edes jonkinlaiset voittomahdollisuudet elossa.

– Sen jälkeen, on hankala puhua yhdestä tai kahdesta tilanteesta meidän hävittyä 0-6-lukemin, sitä on hankala selittää.

– Olen tyytyväinen ottelun ensimmäiseen osaan, mutta jos sallimme heille noin paljon tilaa, he näyttävät laatunsa ja osoittavat kuinka hyviä pelaajia he ovat. Ei ole mitään sanottavaa, voin vain onnitella heitä.

Lue lisää: