West Ham on myynyt kärkimiehensä Chichariton Espanjan pääsarjan Sevillaan. Seura ei kerro kotisivuillaan siirtosummaa, mutta ESPN kertoo sen olevan kahdeksan miljoonaa euroa sekä 1,5 miljoonaa mahdollisina bonuksina. Chichariton sopimus Sevillan kanssa on kolmevuotinen.

Ristinänimen Javier Hernández saanut hyökkääjä vietti Hammersissa kaksi kautta. Niiden aikana hän teki 63 ottelussa 17 maalia, mutta aivan viime peleissä Chicharitoa ei West Hamin kokoonpanossa nähty. Hän teki jäähyväisyysottelussaan Brightonin vieraana pelatussa 1-1 -tasapelissä 17. elokuuta West Hamin ainoan maalin.

West Hamilla on nyt käytössään vain kaksi puhdasta kärkimiestä, ranskalainen Sebastién Haller ja sveitsiläinen Albian Ajeti. Molemmat saapuivat seuraan tänä kesänä. Kärkimiestä ovat lähteneet Chichariton ohella kaikki muutkin kolmekymppiset konkarit: Marko Arnautovic, Lucas Peréz ja Andy Carroll. West Ham on siis tehnyt melkoisen nuorennusleikkauksen ja saattanee hyvinkin vahvistaa hyökkäystään jälleen tammikuun siirtoikkunassa.

31-vuotias Chicharito on 51 maalillaan Meksikon A-maajoukkueen kautta aikain paras maalintekijä. Ennen West Hamia hän oli pelannut Manchester Unitedissa, Real Madridissa ja Bayer Leverkusenissa.