Entinen valioliigapelaaja Jermaine Pennant paljastaa olleensa alkoholin vaikutuksen alaisena, kun hän iski aikanaan hattutempun Arsenalin paidassa.

Ex-laituri kertoo tuoreessa omaelämäkerrassaan Mental: Bad Behaviour, Ugly Truths and the Beautiful Game, ettei hän odottanut pääsevänsä avauskokoonpanoon Southamptonia vastaan toukokuussa 2003, joten hän lähti ottelua edeltävänä iltana ulos ja joi itsensä humalaan.

Pennant suuntasi FHM-lehden järjestämiin juhliin, ja seurana oli muun muassa joukkuekaveri Ashley Cole. Hän kertoo ”vetäneensä kännit”, olleensa viihteellä koko yön ja ”heränneensä McDonald’sin aamiaisen” kera.

Suureksi yllätyksekseen Pennant löysikin itsensä seuraavana päivänä kentältä ja viimeisteli kolme maalia 6–1-voittopelissä.

– Minusta tuntui siltä, että kuolisin, mutta annoin kaikkeni – jokaisen voimanrippeeni, kaiken keskittymiseni ja energiani. Panin ne likoon, sillä ei ollut merkitystä, kuinka paljon minuun teki kipeää, Pennant sanoo.

Kolmannen maalin jälkeen Pennantista alkoi tuntua, ettei se voinut olla totta.

– En voinut uskoa sitä. En kertonut siitä kenellekään. Sain pelipallon ottelun jälkeen, mutta viimeisen 20 minuutin aikana minusta tuntui, että oksentaisin, koska elimistössäni oli edelleen alkoholia.

Pennant, 35, muistetaan myös muun muassa Birminghamin, Liverpoolin ja Stoken riveistä.

Lähde: Mirror