Manchester United sai torstaina huonoja uutisia Eurooppa-liigan ottelussaan, kun keskikenttäpelaaja Jesse Lingard loukkaantui aivan ottelun lopussa. Lingard sai takareisivamman tekonurmella käydyssä kamppailussa, joka päättyi Man Unitedin ja AZ Alkmaarin välillä 0-0.

Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solksjær on toiveikas, että Lingardin loukkaantuminen ei ole niin vakava, kuin mitä he aluksi pelkäsivät. Lingard jätti pelin kesken loppuvaiheilla, ja englantilaiset joutuivat pelaamaan ottelun loppuun miehen vajaalla.

– Hän (Lingard) tunsi nykivää kipua takareidessään. Hän ei halunnut ottaa riskiä sen kanssa. Toivottavasti loukkaantuminen ei ole paha, Solksjær kertoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Solksjær kritisoi ottelun kenttää rajusti jo ennen ottelua. Norjalainen esimerkiksi totesi, ettei peluuttaisi tällaisella kentällä Paul Pogbaa, vaikka hän olisi pelikunnossa.

Loukkaantumisista kärsivä United matkustaa sunnuntaina Newcastlen vieraaksi valioliigaotteluun. Solksjærin miehistö ei ole voittanut tällä kaudella vielä yhtään vierasottelua Valioliigassa.