Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Jesse Lingard on The Athleticin mukaan yksi Arsenalin harkitsemista vaihtoehdoista Dani Ceballosin tilalle, jos espanjalaispelaaja jättää lontoolaisseuran kuluvan kauden jälkeen.

Arsenalin on tehtävä vahvistuksia keskikentällensä, ellei se saa Ceballosia jäämään Emiratesille pysyvällä sopimuksella. 23-vuotiaan keskikenttäpelaajan lainasopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja sen vakinaistaminen maksaisi Tykkimiehille peräti 40 miljoonaa puntaa.

Real Madridista lainattu Ceballos on pelannut kuluvan kauden aikana yhteensä 14 sarjaottelua, joista vain kolme on tullut Mikel Artetan alaisuudessa. Maalinteossa hän ei ole Valioliigan puolella onnistunut, mutta maalisyöttöjä kasassa on kaksi kappaletta.

Arsenal saattaa olla kiinnostuneempi halvemmasta vaihtoehdosta hyökkäävän keskikenttäpelaajan tontille, minkä takia lontoolaisseura harkitseekin tarjouksen tekemistä Lingardista.

[readmore from=Siirtouutiset]

Vaikka heikoista tehoista parjatun Lingardin hankkimiseen sisältyisikin riskejä, hän ei todennäköisesti maksaisi yhtä paljon kuin Ceballos. 27-vuotiaan englantilaispelaajan sopimus Old Traffordilla päättyy kesällä 2021, eikä hän ole saanut Valioliigassa kuin kaksi minuuttia peliaikaa Bruno Fernandesin saavuttua joukkueen riveihin.

Arsenalin jalkapallotoimen johtajalla Raul Sanllehilla on tiettävästi hyvät suhteet Lingardin agentin Mino Raiolan kanssa, mikä tekee huhutusta siirrosta entistä todennäköisemmän.

Arsenalilla on myös vankka siirtohistoria Manchester Unitedin kanssa, ottaen huomioon esimerkiksi Henrikh Mkhitaryanin ja Alexis Sánchezin surullisenkuuluisan vaihtokaupan, sekä Danny Welbeckin deadlineday-siirron vuodelta 2014.

Jää nähtäväksi, onko Lingard seuraava pelaaja, joka vaihtaa maisemaansa Manchesterin ja Lontoon välillä.