Manchester Unitedin Jesse Lingard on lähdössä loppukauden mittaiselle lainalle, jos United löytää 28-vuotiaalle laitahyökkääjälle sopivan seuran.

Asiasta uutisoi ESPN, jonka mukaan Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær näyttää lainasiirrolle nyt vihreää valoa. Norjalaisluotsi on aiemmin ollut halukas pitämään Lingardin joukkueensa vahvuudessa kevätkaudella.

Englantilaislehdistö uutisoi, että Lingardin suhteen lopullinen päätös tehtäneen sunnuntai-illan FA Cup -ottelun jälkeen. Manchester United kohtaa Liverpoolin Suomen aikaa kello 19.00 alkavassa pelissä.

Lingard on saanut osakseen valtavasti kritiikkiä, sillä Englannin maajoukkueessa 24 ottelua pelannut Lingard pelasi viime kaudella tehottomasti. Hän onnistui vain kerran maalinteossa.

Kuluvalla kaudella Lingard on pudonnut täysin Unitedin valmennuksen suosiosta. Hän on saanut vastuuta yhdessä FA Cupin pelissä, eikä Valioliigassa peliminuutteja ole tullut ollenkaan.

Lingardilla on sopimus manchesterilaisten kanssa kesään 2022 saakka. ESPN:n mukaan Englannin maajoukkueen valmennusjohto toivoo Lingardin saavan peliaikaa jossain muualla, jotta häntä voidaan jälleen harkita Kolmen leijonan paitaan.

Lingardista ollaan kiinnostuneita ulkomailla, mutta ESPN kirjoittaa, että Lingard haluaisi pelata Valioliigassa. ESPN:n mukaan vaihtoehtoja voivat olla Newcastle, Tottenham, West Ham, Sheffield United ja West Bromwich, sillä nämä seurat ovat osoittaneet mielenkiintoa pelaajaan.