Manchester Unitedin laitahyökkääjä Jesse Lingard on turhautunut siihen, että seura ei ole suonut hänelle lainasiirtoa Newcastleen, kertoo Telegraph.

Vähälle peliajalle jäänyt Lingard, 29, haluaisi siirtyä Magpiesin riveihin pikimmiten.

Telegraphin mukaan Lingard on tyrmistynyt siitä, että hänen kasvattajaseuransa, jossa hän on viettänyt yli 20 vuotta, vastustaa ja viivyttelee hänen lainapestiään.

United vastasi jo aiemmin kieltävästi West Hamin ja Tottenhamin lainatarjouksiin, koska se ei halunnut Lingardin siirtyvän seuraan, joka kilpailee sen kanssa samoista sijoista. Englannin maajoukkuepelaaja ei ollut siitäkään järin tyytyväinen.

Lingard pelkää, että hän joutuu jäämään loppukaudeksikin vaihtopenkille istumaan. Kuluvalla kaudella Lingard on saanut manchesteriläisten riveissä alle 300 minuuttia vastuuta.

Pelaajan leirissä epäillään, että Manchester United ei jousta Lingardin tapauksessa, koska hänen ja seuran jatkosopimusneuvottelut päättyivät tuloksettomina. Lingardin nykyinen diili päättyy ensi kesänä, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta sopimusta synny.

Newcastle tavoittelee kiivaasti vahvistuksia tammikuun siirtoikkunasta säilyttäkseen sarjapaikkansa. Manchester Unitedilla on tiettävästi riveissään useita tyytymättömiä pelaajia, mutta Telegraphin mukaan United ei halua tiiviin ottelukalenterin ja koronasuman keskellä luopua liian monesta pelaajasta tässä kuussa.