Liverpoolin keskuspuolustaja Joe Gomez uskoo, että koronaviruspandemian aiheuttama tauko peleistä ja harjoituksista on tehnyt joukkueesta entistä yhtenäisemmän.

Liverpool aloitti muiden valioliigaseurojen tavoin pienryhmäharjoitukset viime viikolla, päättäen peräti kaksi kuukautta kestäneen tauon yhteisistä treeneistä. Gomezin mielestä erillään vietetyllä ajalla on ollut positiivisia vaikutuksia pelaajien välisiin suhteisiin.

– Meidän on pitänyt kommunikoida eri tavalla, kun emme ole nähneet toisiamme automaattisesti joka päivä, Gomez kertoi seuran verkkosivuilla.

– Meidän on oikeasti pitänyt toimia omasta tahdosta ja pysyä itse yhteydessä. Tällä tavalla toisiin tutustuu paremmin ja muista tulee sinulle läheisempiä, koska me olemme selvinneet tästä hankalasta ajanjaksosta yhdessä.

– [Hiljaiselosta] on ollut siis siinä mielessä hyötyäkin, että joukkueena me olemme pysyneet yhteyksissä koko ajanjakson läpi. Minusta erillään vietetty aika, ja paluu harjoituksiin sen jälkeen viime viikolla, sai kaiken tuntumaan niin paljon erityisemmältä.