Tottenhamin keskuspuolustaja Joe Rodon avasi ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa, kun José Mourinhon miehistö haki arvokkaan pisteen sunnuntain maalittomasta paikalliskamppailusta Chelseaa vastaan.

Rodon, 23, iloitsi onnistunutta nollapeliä, mutta myönsi pelastuneensa kahdelta merkittävältä virheeltä ottelun toisella jaksolla. Harhasyöttö omalla kenttäpuoliskolla ja Olivier Giroud’lle pudonnut tiputus eivät kuitenkaan johtaneet Chelsean täysosumiin.

– Tämä oli massiivinen ottelu. Pelasimme huippuyksilöitä vastaan, eikä tuollaisia virheitä voi hyväksyä. Aion oppia siitä ja jatkaa eteenpäin, Swanseasta hankittu Walesin maajoukkuemies kertoi Sky Sportsille.

[readmore from=Tottenham]

– Tämä on hankala paikka mille tahansa joukkueelle ja debyytin tekeminen oli kuin unelmien täyttymys. Toivottavasti voin jatkaa, oppia tästä ja nauttia menestyksekkäästä kaudesta. Pääsin kuin koira veräjästä kahden virheen kanssa, mutta aion palata vahvempana.

– He (Chelsea) ovat todella kova vastustaja ja tiesin tämän olevan hankala ilta meille. Me haluamme tavoitella kolmea pistettä jokaisesta ottelusta, mutta joskus on vain kaivauduttava asemiin pitää se nollapeli, hyväksyä piste ja liikkua eteenpäin.

LUE MYÖS: