Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on antanut tilannepäivityksen Mohamed Salahin ja Joël Matipin pelikunnosta keskiviikon Napoli-kamppailun alla.

Nilkkavammasta kärsinyt Salah istui koko viime lauantain Crystal Palace -kamppailun penkillä. Egyptiläislaituri on kuitenkin Kloppin mukaan hyvin lähellä täyttä kuntoa.

– Mo’n tilanne näyttää todella hyvältä. Hän näytti todella hyvältä harjoituksissa päivä ennen eilistä, ottelun jälkeen. Se meni todella kivasti, Klopp kertoi Liverpoolin kotisivuilla.

– Eilen me emme tehneet paljoakaan, joten katsomme tilannetta vielä tänään (tiistaina). Mutta en ole huolissani hänestä.

Matip ei sen sijaan kykene vielä edes harjoittelemaan pitkittyneen polvivammansa takia. 28-vuotias keskuspuolustaja nähtiin viimeksi kentällä Liverpoolin 1-1-tasapelissä Manchester Unitedia vastaan 20. lokakuuta.

– Tällä viikolla pidämme sellaisen tarkastuksen, missä katsomme miten [Matipin] tilanne on kehittynyt, mutta mitään ei ole juuri nyt tehtävissä. On odotettava, että hänen kroppansa tekee hyvin paljolti sen työn.

– Ja me aiomme tarkkailla tilannetta, sitten tiedämme enemmän. Hän vaikuttaisi olevan kunnossa, mutta hän ei pysty pelaamaan tai treenaamaan tällä hetkellä.

Liverpoolin ja Napolin välinen kamppailu Anfieldilla alkaa keskiviikkona kello 22:00.