Liverpool jäi sunnuntaina 1-1 kotitasapeliin West Bromwichin kanssa kotikentällään (lue lisää).

Pistemenetys ei ollut ainoa negatiivinen asia ottelusta, sillä alakerran loukkaantumiset saivat jatkoa. Tällä kertaa loukkaantui Joël Matip, joka jouduttiin vaihtamaan toisella jaksolla kentältä pois nivusvaivojen takia.

Hallitsevalta mestarilta ovat sivussa toppariosastolta jo entuudestaan pitkäaikaistoipilaat Virgil van Dijk sekä Joe Gomez. Joukkueen manageri Jürgen Klopp ei vielä sunnuntaina pelin jälkeen osannut sanoa, kuinka vakava Matipin loukkaantuminen on.

– En ole vielä varma, kuinka vakava vamma on. Sen verran paha se kuitenkin oli, että hänet oli otettava kentältä pois [viitaten Matipiin]. Saamme lisätietoja huomenna, Klopp totesi Sky Sportsille.

Merseysidelaisten entinen puolustaja ja Sky Sportsin nykyinen asiantuntija Jamie Carragher on sitä mieltä, että punapaitojen on pakko hankkia keskuspuolustaja tammikuun siirtoikkunan aikana.

[readmore from=Liverpool]

– Se on massiivinen huoli, mutta se ei ole uutta [viitaten keskuspuolustajien loukkaantumistilanteeseen], Carragher pohti.

– Sen takia Liverpoolin on pakko tehdä hankinta tammikuussa. Sanoin sen jo silloin, kun van Dijk loukkaantui.

– Fabinho on ollut loistava topparina, mutta Matip on liian loukkaantumisherkkä. Hänen kehonsa ei vain kestä Valioliigassa pelaamisen vaativuutta viikosta toiseen.