Liverpool jäi sunnuntai-iltana 1-1-tasapeliin Fulhamin vieraana ja hukkasi tilaisuutensa nousta Valioliigan kärkipaikalle (lue otteluraportti).

Ottelun alla Jürgen Klopp vahvisti Diogo Jotan kärsivän polvivammasta, joka pitää hänet sivussa 6-8 viikkoa. Fulham-kamppailun aikana saksalaisluotsi sai kuitenkin lisää jobinpostia, kun keskuspuolustaja Joël Matip joutui jättämään kentän selkäkipujen takia.

Klopp kommentoi Matipin selkäongelmaa ottelun jälkeen ja toivoo, että kamerunilaistoppari nähdään ensi keskiviikon kärkikamppailussa Tottenhamia vastaan.

– Matipilla on kouristus hänen selässään. Seuraamme tilannetta. Tällä hetkellä voin todeta, ettei mitään muita [vaivoja noussut esiin tästä pelistä], Klopp kertoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Hän on jo saanut hoitoa [selkäongelmaansa] ja tulee saamaan sitä jatkossakin, joten katsotaan miten tässä käy. Uskoisin, että hänellä on tilaisuus pelata keskiviikkona.

[readmore from=Liverpool]

Jos Matip ei kykenekään pelaamaan Harry Kanen ja Heung-min Sonin miehittämää Tottenhamia vastaan vastaan, olisi Kloppin turvauduttava topparin tontilla taas Rhys Williamsiin tai Nathaniel Phillipsiin.

Keskikenttämies Jordan Henderson, joka pelasi puolet sunnuntain Fulham-ottelusta puolustuksessa, on myös vaihtoehto Matipin tilalle.

Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat kauden loppupuoliskolle saakka sivussa polvivammojen takia, minkä takia keskikenttämies Fabinhon on esimerkiksi pitänyt jo tottua uuteen pelipaikkaansa puolustuksen sydämessä.