John Stones antoi Englannin MM-kisojen avausottelun ensimmäisellä jaksolla 33 syöttöä; jokainen niistä löysi oman pelaajan. Jotkin asiat siis ovat kohdallaan nuoren puolustajan tekemisessä, ja tämä olikin joukkueen selkeästi parhaita pelaajia Tunisiaa vastaan.

Valmentaja Gareth Southgate luotti Stonesiin ilmeisen paljon kisavalintoja tehdessään. Tämän kevät seurajoukkue Man Cityssä oli loukkaantumisten vuoksi rikkonainen; viimeiseen kolmeen kuukauteen minuutteja kentällä kertyi vain 163. Saman jakson sisään niitä on nyt maajoukkueessa 408.

– Minulla oli paljon pikkuvammoja ja muita asioita Cityssä, jotka eivät tulleet julkisuuteen. Niiden vuoksi en pelannut paljon, mutta Puhuin Garethin kanssa tuon jakson aikana. Olen todella kiitollinen siitä luottamuksesta, jota hän on minua kohtaan esittänyt.

24-vuotias kertoo saaneensa pelaajana paljon kahdelta joukkuetoveriltaan seurassa.

Kyle Walker tuo sekä joukkueelle, että minulle henkilökohtaisesti todella paljon. Ollanpa sitten kentällä tai sen ulkopuolella, hänen tyyneytensä ja neuvonsa minulle ovat suureksi avuksi. Vincent Kompany on myös antanut minulle viimeisen kahden kauden aikana paljon henkilökohtaisia ohjeita topparina olemisesta.

Lähde: The Telegraph