”Tekisin 40 maalia kaudessa!” – Alasarjakärki uhosi haluavansa kohdata Man Cityn ”pehmeän” topparin joka viikko, kohtalo puuttui peliin cup-arvonnassa

© Kuva: Getty Images

Port Valen kärkipelaajan Tom Popen John Stonesia koskeva vanha twiitti on palannut kummittelemaan miestä kiusallisesti, sillä alasarjajoukkue arvottiin FA Cupin kolmannella kierroksella Stonesin edustamaa Cityä vastaan.

Puoli vuotta sitten Pope lyttäsi toppari Stonesin nähtyään tämän surkean esityksen Englannin maajoukkueen paidassa. Aihetunnisteissaan hän luonnehti tätä pehmeäksi ja heikoksi.

– Tiedän olevani Kakkosliigan pelaaja, tiedän hänen pelaavan Englannin maajoukkueessa, tiedän hänen tienaavan 150 000 puntaa viikossa ja tiedän hänen olevan miljoona kertaa minua parempi pelaaja, mutta haluaisin pelata John Stonesia vastaan joka viikko! Tekisin 40 maalia kaudessa! kirjoitti Pope.

Arvontatuloksen jälkeen Pope on saanut kuulla kunniansa Cityn kannattajilta sosiaalisessa mediassa. Mies vitsaileekin, että Stones on kuuden kuukauden aikana kehittynyt dramaattisesti ja on nyt maailman paras toppari.

Pope pitää Cityn faneilta saamiaan solvauksia lähestulkoon kunnia-asiana.

– Teidän pitäisi olla huolissanne ja twiitata (Sadio) Manésta ja (Mohamed) Salahista eikä Tom ”työhevonen” Popesta.

Cup-mestaruutta puolustava City ja Port Vale iskevät yhteen tammikuun alussa Manchesterissa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!