Aston Villan apulaisvalmentajaa ja Chelsean legendapelaajaa John Terryä on yhdistetty viikonlopun aikana Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Bristol Cityn peräsimeen. Villa-manageri Dean Smith on kuitenkin torpannut siirtopuheet osoittamalla luottonsa kaksikon yhteystyön jatkumiseen.

Bristol antoi Lee Johnsonille potkut aiemmin tällä viikolla, kun joukkueen voitoton putki venyi jo yhdeksän ottelun mittaiseksi. Bristol on nyt sarjataulukon 11. sijalla, kolmen pisteen päässä Mestaruussarjan viimeisestä nousukarsintapaikasta.

Smith ei kuitenkaan usko, että Terry jättäisi Aston Villan kesken selviytymistaistelun, tai edes tulevan kesän aikana. Daily Mailin mukaan 39-vuotias Terry olisi jo pian halukas ottamaan managerin pestin vastaan.

[readmore from=Siirtoikkuna]

– Olen jutellut Johnin kanssa ja hän on täysin omistautunut tehtäväämme täällä Aston Villassa. En usko että me voimme miettiä vielä kesää, meidän on pysyttävä nykyhetkessä, Smith kertoi Sky Sportsille.

– Bristolilla on Dean Holden, minun entinen valmentajani, joka on tällä hetkellä vastuussa. Hän tekee kovasti töitä seuralleen ja JT tekee kovasti töitä minulle. Meillä on hyvä suhde ja me nautimme työskentelystä yhdessä.

Aston Villa jatkaa selviytymistaisteluaan tänään sunnuntaina, kun joukkue isännöi Crystal Palacea kello 16:15 alkavassa valioliigaottelussa.