© Kuva: Getty Images

”Valioliigan paras syöttövalikoima” – Miksi Newcastlen mies ei mahdu Englannin maajoukkueeseen?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Yhä useampi asiantuntija vaatii Newcastlen keskikenttäpelaajaa Jonjo Shelveytä, 26, mukaan Englannin MM-kisaryhmään, kertoo Evening Chronicle.

Ainakin 12 tunnettua nimeä on kehottanut päävalmentaja Gareth Southgatea harkitsemaan Shelveyn ottamista mukaan Venäjälle.

Edellisen kerran A-maajoukkueeseen syksyllä 2015 kutsuttu Shelvey on ollut huippuvireessä vuoden vaihtumisen jälkeen. Hän on ollut avainroolissa Newcastlen repiessä eroa putoamisviivaan.

Entinen valioliigapelaaja Paul Merson on sanonut, että Shelveyllä on Valioliigan ”paras syöttövalikoima”. Myöskään Chris Waddlen ja Tony Cotteen mielestä kukaan englantilainen ei pysty syöttämään palloa samaan tapaan kuin Shelvey.

Paul Ince sanoo, että Newcastlen miehessä on ”kaikkea”. Danny Murphy puolestaan arvioi, että Shelvey olisi paras vaihtoehto murtamaan puolustuksia.

Brian Glanvillen mielestä Englannin hyökkäyspelissä on tällä hetkellä ”steriiliyttä”, johon hän ehdottaa lääkkeeksi Shelveyn nostamista joukkueeseen. Alan Shearer kertoi hiljattain yllättyneensä, kun Southgate ei valinnut Shelveytä mukaan.

Newcastlen manageri Rafael Benítez paljasti viime viikolla, ettei Southgate ole edes keskustellut hänen kanssaan Shelveystä.

Entinen Liverpoolin mies tunnetaan kuumaverisenä pelaajana. Hänet muistetaan muun muassa Tottenhamin Dele Allin tallomisesta ja punaisesta kortista Everton-pelissä.

» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon