Pitkin viikkoa mediassa ollaan veikkailtu, että Raheem Sterling tekee Englannin Panama-ottelun avauskokoopanossa tietä Marcus Rashfordille.

Sunnutain peliin valmistavista harjoituksista eilen napattu kuva vaikuttaisi vahvistavan näitä veikkauksia. Valokuvassa apuvalmentaja Steve Hollandin kädessä on kokoonpanolista, jonka käyttötarkoituksesta tosin ei ole mitään selkeämpää varmuutta.

Tapahtui tämä hyökkäyspään vaihto tai ei, keskikenttämies Jordan Hendersonilla on pari valittua sanaa maajoukkuetoverinsa kohtelusta julkisuudessa.

– Hänen edellisen ottelun esityksestään ei ole mitään syytä elämöidä. En tosin yllättyisi, vaikka sellaista olisi ilmoilla. Raheem on kyllä tottunut tähän touhuun, eivät puheet häntä heiluta.

Itse Englannin parhaisiin viime ottelussa kuulunut Henderson muistuttaa Sterlingin näytöistä.

– Hänellä oli uskomaton kausi Manchester Cityssä, yli 20 maalia. Mielestäni kaikkien englantilaisten pitäisi siirtyä hänen taakseen, elleivät jo ole. Tuollaisiin maalimääriin yltäminen osoittaa, että jotain on tehty oikein. Jos joku muu meistä olisi tehnyt saman, asiasta puhuttaisiin vielä paljon enemmän kuin Raheemin kohdalla.

Lähde: Sky Sports