Liverpoolin kapteenia ja keskikenttäpelaajaa Jordan Hendersonia odottaa noin kolmen viikon tauko tositoimista.

Henderson, 29, loukkasi takareitensä viime tiistaina pelatussa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Atlético Madridia vastaan ja joutui tulemaan vaihtoon 80. minuutilla.

Manageri Jürgen Klopp sanoi perjantaina lehdistötilaisuudessa, että pahemminkin olisi voinut käydä.

– Oleme kuulleet erilaisista takareisivammoista Valioliigassa, esimerkiksi [Tottenhamin] Harry Kanen loukkaantumisesta. Hendersonin tilanne ei ole niin paha.

– Mutta hän on uskoakseni sivussa noin kolme viikkoa, mikä ei ole hyvä juttu. Mutta meidän näkökulmastamme olemme silti onnekkaita. Siinä kaikki.

Muita uusia loukkaantumishuolia Liverpoolilla ei ole. Joukkue kohtaa ensi maanantaina West Hamin Valioliigassa ja Watfordin viisi päivää myöhemmin.

Toinen osaottelu Atlético Madridia vastaan pelataan keskiviikkona 11. maaliskuuta, jota ennen Liverpool kohtaa vielä Chelsean FA Cupin viidennellä kierroksella 3. maaliskuuta ja Bournemouthin Valioliigassa 7. maaliskuuta. Atléti voitti ensimmäisen osan kotikentällään 1-0 Saúl Ñíguezin maalilla.

– Saatan tehdä muutoksia kokoonpanoon [West Hamia vastaan], koska Hendoa lukuun ottamatta kaikki muut jätkät ovat kunnossa, sanoi Klopp.

– Mutta pelien välillä on kuusi päivää, joten sille ei ole ehdotonta tarvetta. Siinä on riittävästi aikaa, enemmän kuin meillä yleensä on. Saa nähdä, kuka pelaa avauksessa. Ehkä teemme vaihtoja, mutta emme [ensimmäisen] Atlético-pelin takia.