Chelsean keskikenttäpelaajan Jorginhon tulevaisuus on puhuttanut pitkin kautta.

Italian maajoukkuemies on ollut jo viime kesästä lähtien yhdistettynä Juventukseen, mihin Maurizio Sarri siirtyi viime kauden jälkeen. Sarri saapui kesällä 2018 Stamford Bridgelle Jorginhon kanssa, mutta viime kesänä heidän tiet erkanivat Frank Lampardin astuttua kehiin.

Monet uskoivat Jorginhon roolin pienenevän Sarrin lähdön jälkeen. 28-vuotias keskikenttäpelaaja on kuitenkin pitänyt paikkansa Chelsean avainmiehistössä ja suoriutunut jopa odotettua paremmin. 32 peliä Lampardin alaisuudessa avannut pelintekijä on ansainnut itselleen myös varakapteenin aseman.

Jorginhon nykyinen sopimus Chelsean kanssa on voimassa vuoteen 2023 saakka, mutta puheet hänen tulevaisuudestaan eivät ole lakanneet. Häntä pidetään yhä yhtenä Juventuksen pääkohteista seuraavan siirtoikkunan alla, mutta Jorginhon agentin mukaan kyselyitä on tullut – kenties hieman yllättäen – vain Serie A:n ulkopuolelta.

[readmore from=Chelsea]

– Jos kysyt minulta, pitääkö Sarri Jorginhosta, sanoisin ”kyllä”, johtuen heidän yhteisestä historiastaan, João Santos kertoi Radio Musica Televisionille pelaajan Juventus-huhuihin viitaten.

– En voi sanoa siirtomarkkinoista mitään, sillä en ole juuri nyt yhteyksissä kenenkään kanssa. Jorginhon sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä ja hänellä menee Chelseassa hyvin. Mutta jos pöytään lyödään tarpeeksi suuri tarjous, diili voidaan saada aikaiseksi.

– Tässä mielessä, kaksi Euroopan huippuseuraa – joista kumpikaan ei ole Italiasta – ovat olleet minuun yhteydessä, Santos jatkoi.

Lähde: Goal