Chelsean keskikenttäpelaaja ja varakapteeni Jorginho on jakanut oman näkemyksensä hänen ympärillään pyörineistä siirtohuhuista.

Jorginhoa yhdistettiin kesän siirtoikkunan viimeisten viikkojen aikana vahvasti Arsenaliin. Mikel Arteta oli tiettävästi halukas lisäämään 28-vuotiaan italialaispelaajan riveihinsä, houkuteltuaan ensin Chelsean jättäneen Willianin ilmaisella siirrolla Emirates Stadiumille.

Arsenal päätyi kuitenkin aktivoimaan Thomas Parteyn 50 miljoonan euron ulosostoklausuulin ja hankkimaan hänet Atlético Madridista Jorginhon sijaan.

Jorginho, joka siirtyi Stamford Bridgelle kesällä 2018, olisi ollut avoin neuvottelemaan siirrosta Tykkimiesten riveihin. Koska tilaisuutta ei kuitenkaan avautunut, päätti hän keskittyä antamaan kaikkensa Frank Lampardille tällä kaudella.

[readmore from=Chelsea]

– Uskon, että jokainen pelaaja on aina avoin neuvottelemaan [siirrosta toisen seuran kanssa], Jorginho avasi ESPN Brasilialle.

– Joten [Chelsea ja Arsenal] varmasti keskustelivat myös jostain. Lopullinen päätös kuitenkin oli, että jäin tänne. Nyt ajatukseni ovat täällä ja me teemme varmasti mahtavaa työtä Chelsean kanssa – juuri sitä mitä olen aina halunnutkin tehdä.

Jorginho on ollut yksi Chelsean tehokkaimpia pelaajia tällä kaudella. Entinen Napoli-pelaaja on viimeistellyt kolme maalia rangaistuspotkusta ja antanut yhden maalisyötön neljään valioliigaotteluun.