Chelsean päävalmentaja Frank Lampard sanoo, että hän luottaa yhä Jorginhoon rangaistuspotkuissa, vaikka Italian maajoukkueen keskikenttäpelaaja on mokannut neljästä edellisestä pilkustaan kaksi.

Jorginhon, 28, viimeisin epäonnistuminen tuli keskiviikkona Mestarien liigassa Krasnodarin vieraana. Italialaisen onneksi Chelsean peli ei siihen kaatunut, sillä lontoolaiset hakivat Venäjältä 4-0-voiton.

[readmore from=Chelsea]

Chelsea sai ottelussa toisenkin rangaistuspotkun Jorginhon tultua jo vaihtoon. Vetovastuun otti saksalaishyökkääjä Timo Werner, joka pamautti pallon voimalla verkkoon.

Kaikkiaan Jorginho on vetänyt Chelseassa 12 pilkkua ja onnistunut niissä kymmenen kertaa. Molemmat epäonnistumiset ovat siis tulleet tällä kaudella, jonka aikana hän on ehtinyt laukoa viisi rangaistuspotkua.

Lampard ei ole huolissaan italialaisen hiljattain heikentyneestä saldosta, mutta hänelle ei olisi ongelma vaihtaa vetäjä Werneriin tai johonkin muuhun.

– Kun ampuu pilkkuja yhtä usein kuin hän, ja minä ammuin, niin välillä epäonnistuu, kommentoi Lampard torstaina Daily Mailin mukaan.

– Minulle ei ole väliä, kumpi heistä ampuu pilkut, enkä puhu pelkästään heistä. Meillä on monia muitakin [jotka voisivat laukoa].