Manchester Unitedin manageri José Mourinho pelkää, että muiden joukkueiden on vaikea saavuttaa Manchester Cityä, jos City jatkaa kesällä riviensä vahvistamista.

City varmisti Valioliigan mestaruuden tällä kaudella jo viisi kierrosta ennen sarjan päättymistä. Seura hankki viime kesänä muun muassa Kyle Walkerin, Ederson Moraesin ja Bernardo Silvan, jotka ovat esiintyneet edukseen. Tammikuussa joukkueeseen liittyi myös toppari Aymeric Laporte, joka on sopeutunut hyvää vauhdilla Cityn ryhmään.

Mourinho toivoo, että Cityn varakkaat omistajat eivät innostuisi avaamaan lompakkoaan yhtä useasti ja anteliaasti kuin viime vuosina.

– Voimmeko parantaa ensi kaudella? Tietysti yritämme. Voiko Man City pitää tasonsa ja kehittyä entisestään? Vain he voivat vastata tähän, sanoi Mourinho FourFourTwon mukaan.

– Mutta jos he pystyvät pitämään joukkueensa kasassa ja aikovat vielä investoida siihen kesällä, niin tietysti se tulee olemaan erittäin vaikeaa meille kaikille.

Mourinhon mukaan United aikoo lähteä kesän siirtoikkunaan rauhallisin elkein.

– Tulemme käyttämään rahaa normaalisti kehittääksemme joukkuettamme. Meidän pitää löytää korvaaja Michael Carrickille ja mahdollisesti Marouane Fellainille, jos hän lähtee.

– Joukkueessa on aina pari pelaajaa, jotka eivät pelaa paljon ja yrittävät lähteä.