Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino uskoo, että Manchester Unitedin manageri José Mourinho ansaitsee enemmän kunniaa tämän kauden suorituksestaan.

Unitedia povattiin viime kesänä yhdeksi mestarisuosikiksi, mutta Mourinhon ryhmä on jäänyt Valioliigassa 13 pisteen päähän paikallisvastustajastaan Manchester Citystä, jonka sarjamestaruus varmistui viime viikonloppuna.

Mestarien liigassa Man United putosi neljännesvälierävaiheessa Sevillalle yhteismaalein 1-2.

Tänään lauantaina Pochettino ja Mourinho ottavat mittaa toisistaan FA Cupin välierässä. Spurs-luotsin mukaan Mourinho kuuluu yhä maailman parhaiden valmentajien joukkoon.

– Minulle José Mourinho on yksi maailman parhaista managereista. En usko, että hänen pitää näyttää kenellekään, että hän on yksi parhaista, sanoi Pochettino FourFourTwon mukaan.

– Minusta Manchester United on pelannut fantastisen kauden. Tietysti he ovat meidän tavoin pettyneitä, kun he putosivat Mestarien liigasta. Se oli massiivinen pettymys meille molemmille.

– Me olemme hyvin samanlaisissa tilanteissa. He ovat paremmassa tilanteessa kuin me, koska heillä on enemmän pisteitä Valioliigassa.

– Minusta hän (Mourinho) on tehnyt fantastista työtä toisella kaudellaan Manchesterissa.