Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba pelasi upeat MM-kisat Ranskan paidassa juhlien turnauksen päätteksi MM-kultaa. Man Unitedin manageri José Mourinho kehui Pogban pelaamista MM-turnauksessa.

Italialainen Tuttosport uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Pogba olisi halukas siirtymään takaisin Juventukseen, josta United miehen hankki 105 miljoonalla eurolla kesällä 2016. Lue uutinen aiheesta tästä.

Pogballa oli viime kaudella Unitedissa pieniä haasteita eikä välit Mourinhon kanssa olleet aina ruusuisimmasta päästä. Pogba esiintyi kuitenkin MM-kisoissa edukseen johtaen Ranskan pelaamista keskikentällä. Mourinhon mukaan hän oli todella hyvä.

– Hän oli loistava. Ja toivon, että hän ymmärtää miksi hän oli niin hyvä. Se on mielestäni todella tärkeää ja syy siihen, miksi hän oli niin hyvä voittavassa joukkueessa, Mourinho puhui lehdistötilaisuudessa.

Mourinhon toiveissa on varmasti, että Pogba jäisi Unitediin ja pelaisi samalla tasolla kuin MM-turnauksessa. United matkusti tällä viikolla Yhdysvaltoihin pelaamaan harjoitusotteluita, mutta Pogba saa MM-turnauksen ansiosta ylimääräistä lepoaikaa.