Manchester United koki tiistaina kovia, kun Juventus voitti Old Traffordilla luvuin 1–0.

United jäi jyrän alle erityisesti avausjaksolla. Juventus piti taukoon mennessä pallon 70-prosenttisesti. United onnistui laukomaan 45 minuutin aikana kerran. United sai otetta toisella jaksolla, sillä johtoasemaansa suojellut Juventus vetäytyi hieman.

Isäntien manageri José Mourinho jatkoi kamppailun jälkeen tuttua valitusvirttään. Mourinho pettyi kesällä, kun United panosti hyvin hillitysti siirtomarkkinoilla. Mourinho kaipasi porukkaansa erityisesti huippuluokan keskuspuolustajaa. Hän katsoi kateellisena, miten italialaisten Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini hoitivat tiistaina hommat.

Mourinho saapui Old Traffordille kesällä 2016. United on kuluttanut tänä aikana huimat 358,7 miljoonaa puntaa, mutta Mourinho haluaa enemmän.

– Juventus on voittanut Italian mestaruuden seitsemän kertaa peräkkäin, mutta he haluavat enemmän. Heillä oli jo Gonzalo Higuaín, Mario Mandžukić ja Paulo Dybala, mutta he halusivat enemmän. He halusivat Cristiano Ronaldon.

– Heillä oli Andrea Barzagli, Chiellini ja Daniele Rugani, mutta he eivät olleet onnellisia. He halusivat Bonuccin. He menevät maailman parhaiden pelaajien perään.

Mourinho antoi kehut erityisesti toppari Victor Lindelöfille, mutta heitti vielä muistutuksen osaomistaja Avram Glazerille. Hän istui ensimmäisen kerran tällä kaudella lehtereillä.

– Teemme töitä. Teemme töitä kovasti, mutta laatu on laatua.