Manchester Unitedin legendapelaaja Gary Neville innostui manageri José Mourinhon käytöksestä ottelussa Juventusta vastaan.

United nousi keskiviikkona Mestarien liigan vieraspelissä Juventusta vastaan tappioasemasta 2-1-voittoon viimeisen kymmenen minuutin aikana. Mourinho otti torinolaisyleisön vihellykset ja huudot provosoiden vastaan nostamalla käden korvansa juurelle.

SPORF

@Sporf
🇵🇹 Jose Mourinho and celebrating on away turf.

🤩 Iconic.

Neville uskoo, että Mourinhon eleistä oli aistittavissa enemmänkin kuin iloa tuloksesta Italian mestaria vastaan. Vielä muutamia viikkoja sitten portugalilaisluotsia pidettiin Englannissa menneenä managerina, jonka aika Unitedissa oli käymässä vähiin.

Manchester United nousi lokakuun alussa kahden maalin tappioasemasta 3-2-voittoon Newcastlea vastaan, ja sittemmin joukkue on kärsinyt vain yhden tappion, joka tuli Old Traffordilla Juventukselle lukemin 0-1.

Mourinhon show Torinossa oli Nevillen mieleen.

– Jotkut ihmiset eivät ehkä pidä tuollaisesta, mutta minä rakastan sitä hänessä, sanoi Neville Sky Sportsille.

– Minusta jokaisen ottelun jälkeen tulisi näkyä reaktio ja intohimoa. Pidin jopa hänen reaktiostaan Newcastle-ottelun jälkeen, josta (Englannin jalkapalloliitto) FA on tehnyt valituksen (mahdollisesta sopimattomasta kielenkäytöstä).

– Minusta Josén parhaat ominaisuudet ovat aina olleet, että hän on mahdoton, kun hän on häviämässä ja hän on mahdoton, kun hän on voittamassa. Se on aina kiehtovaa katsottavaa, ja hän ottaa aina kaikki mukaansa.

– Siinä on massiivinen ero, kun ajattelen hänen lehdistötilaisuuttaan Juventus-pelin jälkeen ja hänen vitsejään siellä, kun vertaa, missä tilanteessa hän oli muutama viikko sitten, ennen Newcastle-ottelua. Hän on sinnitellyt ja osoittanut päättäväisyyttä.

Neville uskoo, että Mourinho saa yhä pelaajansa syttymään.

– Ihmiset vihjailivat kuukausi sitten, että pelaajat eivät olleet managerin puolella. En ikinä uskonut sitä.

– Et voi voittaa vieraspelejä tai osoittaa tuollaista päättäväisyyttä ilman, että pelaajat taistelevat loppuun saakka. Vaikka kaikki ei olisikaan täydellisesti, ja vaikka Josén ja pelaajien välillä on saattanut olla pari ongelmaa kiehumassa, niin yleisesti ottaen uskon, että pelaajat näyttävät, että he taistelevat seuran ja valmennusryhmän puolesta.