Potkut Manchester Unitedista saanut portugalilaisvalmentaja José Mourinho antoi Sky Sportsille noin kahden minuutin haastattelun aiheeseen liittyen.

– Aion tehdä saman asian, kun esimerkiksi jätettyäni Chelsean. Pidän hyvät asiat ja en aio puhua mistään, mitä seurassa on tapahtunut. Voisin puhua useista hyvistä asioista ja useista ei niin hyvistä asioista, mutta en ole sellainen. Se on ohi, Mourinho kommentoi Sky Sportsille.

– Manchester Unitedilla on tulevaisuus ilman minua ja minulla on tulevaisuus ilman Manchester Unitedia, joten miksi minun pitäisi nyt jakaa tuntemuksiani sinulle [haastattelijalle] tai kannattajille. Se on ohi. Tällainen olen ja tällainen olen aina ollut.

– Olen aina ollut kriittinen valmentajia kohtaan, jotka lähtevät seurasta ja sitten he tulevat ulos ja alkavat puhua yksityiskohdista, mitä tapahtui ja ketä syyttää. En ole sellainen. Haluan vain päättää asian.

– Ennen kuin palaan jalkapallon pariin, minulla on oikeus elää normaalia elämääni, kuten aion tehdä nyt. Aion mennä ostoksille ja käydä kävelyllä. Manchester United on menneisyyttä.