José Mourinho puhui Mestarien liigan loppuottelun alla tulevaisuudestaan Eleven Sportsille.

– Olen käyttänyt aikaa, jotta olen voinut tehdä töitä tulevaisuuteni eteen. Olen kehittänyt teknistä tiimiäni uuteen suuntaan. Olen yrittänyt löytää uuden suunnan – ilman, että menetän, mitä olen.

Mourinho tunnetaan kyvystään puhua rivien välistä. Sky Sports Newsin Paul Gilmour pohtii artikkelissaan, onko Mourinho palaamassa Chelseaan.

– Ehkä se ei ole niin hullu ajatus, Gilmour pyörittelee.

Manchester United antoi Mourinholle potkut joulukuussa 2018. Chelsea on antanut Mourinholle jo kahdet lähtöpassit, syyskuussa 2007 ja joulukuussa 2015.

– Olen enemmänkin vakuuttunut siitä, että haluan projektin. Haluan olla onnellinen. En hyväksy tarjousta, jos minua ei vakuuteta. Jotta olen onnellinen, ei minun tarvitse välttämättä voittaa, Mourinho jatkoi.

Mourinho luonnehti itseään ”Happy Oneksi”, kun hän palasi 2013 Chelseaan.

Gilmour pohtii, miten Stamford Bridgellä suhtaudutaan, jos Mourinho ottaa komennon. Samalla hän korostaa, että portugalilaisen sanat aiheuttavat varmasti puhetta seuran kannattajien joukossa. Mourinho asuu Belgravian alueella Lontoossa, noin vartin ajomatkan päässä Stamford Bridgeltä.

Chelsea tarvitsee uuden päävalmentajan, jos ja kun Maurizio Sarri lähtee Juventukseen. Seuran entinen pelaaja Frank Lampard on noussut kuumimmaksi suosikiksi tehtävään.