Jose Mourinhon paluu Valioliigaan varmistui keskiviikkona, kun Tottenham nimitti portugalilaisen uudeksi päävalmentajakseen. Mourinho korvaa tehtävässä potkut saaneen Mauricio Pochettinon.

Lue lisää tästä.

Valioliigan suurseurojen managerit toivottivat Mourinhon tervetulleeksi takaisin Valioliigaan tulevien otteluidensa lehdistötilaisuuksissa.

– Tervetuloa takaisin Jose. On hienoa saada hänet takaisin. Hän halusi epätoivoisesti takaisin. Sen näki hänen kasvoiltaan, kun hän ei valmentanut. Hän on varmasti todella motivoitunut. Siitä tulee mielenkiintoista, Jürgen Klopp (Liverpoolin manageri) naureskeli.

– Hienoa saada Jose takaisin, ehdottomasti. Varsinkin teille (media), ja miksi ei minullekin. Saatte varmasti paljon kirjoitettavaa. Siitä tulee mielenkiintoista, Ole Gunnar Solskjær (Manchester Unitedin manageri) totesi.

– Hänen (Mourinho) historia ja tulokset puhukoon puolestaan. Hän on voittanut paljon pokaaleja, eikä se ole yllätys, sillä hän tekee sen eteen paljon töitä. Häneltä odotetaan varmasti paljon, ja me (muut managerit) haastamme hänet, ja hän puolestaan haastaa meitä, Frank Lampard (Chelsean manageri) sanoi.

– Tervetuloa takaisin. Hän (Mourinho) on uskomaton manageri, ja tekee varmasti hyvää työtä, Pep Guardiola (Manchester Cityn manageri) totesi lyhytsanaisesti.

Lähde: BBC