José Mourinho uskoo seuraavan siirtoikkunan aukeavan tavallista myöhemmin, eikä hän usko seurojen käyttävän samalla tavalla rahaa kuin aiempina vuosina koronaviruskriisin vaikutusten takia.

Tottenham on Valioliigan sarjataulukossa kahdeksantena. Jos keskeytynyt kausi saadaan uudelleen käyntiin, tulevat Spursin kannattajat toivomaan peliesitysten lisäksi parannuksia pohjoislontoolaisten miehistöön.

Mourinho on kuitenkin viilentänyt fanien suuria odotuksia kesän siirtoikkunan alla. Portugalilaisluotsi vihjaa Tottenhamin käyttävän hyvin hillitysti rahaa uusiin pelaajiin arvostaakseen kaikkia niitä osapuolia, jotka ovat kärsineet koronaviruspandemian aiheuttamista talousvahingoista.

– Ensimmäinen kysymykseni on tietysti se, että milloin siirtoikkuna tulee olemaan auki? En enää usko, että se tulee aukeamaan heinäkuussa tai elokuussa, sen on mentävä pidemmälle, Mourinho kertoi Sky Sportsille.

Miten Tottenham tulee toimimaan jos Harry Kane lähtee? Kuva: Getty Images

– Se on normaalia että siirtomarkkinat tulevat olemaan erilaiset, en näe maailman – varsinkaan jalkapallomaailman – olevan valmis niihin hulluihin numeroihin mitä meillä aiemmin oli.

– Haluaisin ja tiedän seurani olevan järkevä, tasapainoinen ja välttävän kauhean rahamäärän käyttämistä. Meidän tavoitteenamme on arvostaa nykyistä tilannetta, ei ainoastaan jalkapallon tilannetta, vaan myös koko maailman yhteisöä koskevaa tilannetta.

– Totta puhuen, tässä tilanteessa se (siirtoikkuna) on viimeinen asia mitä me mietimme. Seuran sisällä, me emme ajattele asiaa. Emme ole käyneet neuvotteluita siitä, koska tällä hetkellä me mietimme vain turvallisuutta ja kaikkien sääntöjen noudattamista harjoituskentällä. Meidän tavoitteenamme on toimia täydellisesti, eikä vain testien kohdalla vaan kaiken muunkin kohdalla. Yritämme olla täydellisiä.

Uutisoimme aiemmin tänään, ettei Tottenham aio käyttää uusiin pelaajahankintoihin yhtään rahaa, ellei se myy ensin nykyisiä pelaajiaan pois.

[readmore from=Tottenham]

Mourinhon mukaan kaikki Tottenhamin pelaajat haluaisivat epätoivoisesti takaisin pelikentille, erityisesti nyt kun Saksan Bundesliiga on jo startannut uudelleen.

– Siitä lähtien kun Bundesliiga alkoi, Portugalin ja Espanjan liigat ovat vahvistaneet paluupäivämääränsä. Minusta tämä on hankalin hetki meille, koska myös me haluamme pelata. Se on hankala nähdä muiden maiden jatkavan pelaamista, kun me emme itse tee samoin, Mourinho lisäsi.