José Mourinho keskeytti Heung-Min Sonin ottelun jälkeisen haastattelun huvittavalla tavalla, kun Tottenham oli voittanut Southamptonin vieraissa 5-2-lukemin sunnuntai-iltapäivänä.

Son teki ottelussa peräti neljä maalia ja maalasi samalla uransa ensimmäisen hattutempun Valioliigassa.

Tottenhamin kapteeni Harry Kane syötti kuitenkin eteläkorealaisen jokaisen osuman ja viimeisteli yhden itsekin, mikä teki hänestä ainakin Mourinhon mielestä ottelun parhaimman pelaajan.

Jos allaoleva video ei näy, klikkaa tästä.

BBC Sport

@BBCSport
Man of the match - Son Heung-min? Jose Mourinho isn't having it 😂

bbc.in/2FO9ZHz

Mourinhon kommentista hämmentynyt Son teki parhaansa sivuuttaakseen kiusallisen hetken managerinsa kanssa, jonka jälkeen hän lähetti myös omat kehunsa Kanen suuntaan.

– Harry oli minunkin mielestäni ottelun paras pelaaja, koska hän teki yhden maalin ja antoi neljä maalisyöttöä. Pelaamme jo kuudetta kautta yhdessä, joten tunnemme toisemme ja haluamme pysyä hyvissä väleissä sekä kentällä että sen ulkopuolella. Tähtäämme kumpikin täydellisyyteen, Son sanoi BBC:n haastattelussa.

[readmore from=Tottenham]

Mourinho nosti Kanen häikäisevän suorituksen esille myös omassa ottelun jälkeisessä haastattelussaan, kehuen 27-vuotiaan maalitykin epäitsekästä pelitapaa Tottenhamin komeassa voitossa.

– Toisella puoliajalla, Harry Kane muutti mielestäni pelin. Hänen liikkuvuutensa oli suunnattoman hienoa, hänen yhteispelinsä oli aivan uskomatonta ja hän antoi Sonnyn pelata hieman erilaisella pelipaikalla kentällä. Toinen puoliaika oli meiltä todella vahva, Mourinho kertoi BT Sportille.